Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Excelsior Stadion – Uw Gids voor Wedstrijden & Events

Ontdek het bruisende centrum van sport en vermaak in Rotterdam: het Excelsior Stadion. Dit is de thuishaven van Excelsior Rotterdam. Het is meer dan een stadion; het is een plek voor diverse evenementen. De bezoekers genieten hier van een fantastische ervaring. Dit komt door de uitstekende faciliteiten en services.

Het stadion heeft een grote capaciteit. Genoeg ruimte voor iedereen om live sport en evenementen ten volle te beleven. Wilt u meer weten of een bezoek plannen? Hier vindt u informatie over het Excelsior stadion adres, hoe u er komt, en uw zitplaatsen in het Excelsior stadion uitvak kunt reserveren.

Historie van het Excelsior Stadion

Het excelsior stadion kent vele dramatische voetbalmomenten. Die momenten zijn diep verweven met de cultuur van excelsior rotterdam. Een hoogtepunt is de jarenlange rivaliteit met Ajax.

  • De eerste confrontatie tussen Excelsior Rotterdam en Ajax was in de vroege 20ste eeuw. Dit markeerde het begin van een eeuwige strijd.
  • Van de 50 wedstrijden won Ajax er 41. Dit toont Ajax’s overwicht in deze confrontaties.
  • Elke wedstrijd laat zien hoe goed de teams zijn in strategie en techniek.

De geschiedenis van het excelsior stadion trekt niet alleen lokale fans. Ook voetballiefhebbers uit heel Nederland komen hierheen. Ze willen de glorie en competitie van excelsior rotterdam zelf ervaren.

OntmoetingWinnaarScorelijn
1e WedstrijdAjax2-0
25e WedstrijdExcelsior1-0
50e WedstrijdAjax3-1

Deze momenten laten het belang van het stadion in de voetbalwereld zien. Fans komen steeds weer terug. Ze houden van de geschiedenis en hopen op nieuwe heldenverhalen. Zo blijft het stadion een centrum van sportieve uitmuntendheid in Rotterdam.

Excelsior Stadion capaciteit en zitplaatsen

Het Excelsior Stadion staat bekend om zijn geweldige evenementen en spannende voetbalmatches. Het is gebouwd voor duizenden toeschouwers. De opzet van de zitplekken zorgt dat je een geweldige ervaring hebt. Dit maakt de wedstrijden nog spannender.

Elke fan kan hier optimaal genieten, maakt niet uit waar ze zitten. Dankzij de ruime excelsior stadion capaciteit en diverse zitopties, voldoet het stadion aan alle behoeften. Zo krijgt iedereen een super ervaring.

Zitplaats typeAantal zitplaatsen
Algemene toegang3000
VIP loges500
Business seats800
Gezinsvakken400

Bijzondere plekken zoals VIP loges en business seats maken het nog specialer. Het Excelsior Stadion zorgt zo voor een unieke ervaring. Alles draait hier om veiligheid en plezier voor elke bezoeker. Dankzij de top stadion informatie voelt iedereen zich hier thuis.

Bezoekersinformatie: Excelsior Stadion adres en bereikbaarheid

Het Excelsior Stadion ligt in Rotterdam en is makkelijk te bereiken. Het biedt verschillende vervoersopties voor bezoekers uit heel Nederland. Hierdoor is een bezoek aan het stadion eenvoudig te plannen.

De route naar het stadion is goed aangegeven, of je nu met de auto of het openbaar vervoer komt. Hier vind je hoe je er kunt komen.

  • Openbaar Vervoer: Metrostation Kralingse Zoom is maar 10 minuten lopen. Dit station verbindt vele metrolijnen, wat de toegang eenvoudig maakt.
  • Auto: Het stadion ligt dichtbij de A16. Deze snelweg verbindt Rotterdam met andere steden. Er is genoeg parkeerplek bij het stadion.
  • Fiets: Er zijn goede fietsroutes voor lokale bezoekers. Ook kun je je fiets veilig stallen.

Als je het stadion nog niet kent, is hier het adres: Honingerdijk 110, 3062 NX Rotterdam. Controleer de routebeschrijving van tevoren. Zo voorkom je vertraging.

Excelsior Rotterdam Stadion: Kaartverkoop en Tickets

Ben je dol op voetbal en wil je het live meemaken? Zorg dan dat je erbij bent bij de thuiswedstrijden van Excelsior Rotterdam. Koop je wedstrijdtickets van tevoren. Het kopen van tickets gaat gemakkelijk online.

Er is voor elke fan een passend ticket. Zoek je gewone excelsior rotterdam stadion tickets of wil je een VIP-ervaring? Je vindt alle opties op onze officiële kanalen. Bekijk hier wat je kunt kiezen voor de volgende wedstrijden:

WedstrijdtypeStandaard TicketprijsVIP Ticketprijs
Reguliere competitie€ 25€ 100
Knockoutfase toernooi€ 35€ 120
Vriendschappelijke match€ 20€ 85

Een bezoek aan het Excelsior Rotterdam Stadion is een geweldige ervaring. Reserveer je tickets op tijd. Dan beleef je live voetbal van dichtbij.

Wil je een wedstrijd bijwonen? Check het speelschema op onze website. Tickets kunnen snel verkocht zijn, zeker bij populaire wedstrijden. Zorg dat je deze kans niet mist!

Faciliteiten in Excelsior Stadion: Eten en drinken

In het Excelsior Stadion is er veel meer dan alleen voetbal. Bezoekers genieten er van top Excelsior Stadion faciliteiten voor eten en drinken. Of je nu zin hebt in snelle snacks of een luxe diner, het stadion heeft alles. De catering is van hoge kwaliteit.

  • Snackbars met snelle hapjes voor tijdens de wedstrijden.
  • Restaurants met uitgebreide menu’s voor een compleet diner voorafgaand aan de match.
  • Speciale evenementen catering die culinaire thema-avonden organiseert op wedstrijddagen.

Het stadion werkt samen met bekende cateraars. Dit zorgt voor kwaliteit en veel keuzes in dineermogelijkheden. Hier lees je wat je kunt verwachten bij je volgende bezoek.

Type EetgelegenheidLocatie in StadionSoort Keuken
Stadion SnackbarsOost en West TribunesSnelle hapjes zoals burgers en friet
Luxe RestaurantsNoord TribuneInternationale en lokale keukens
Thematische DineravondenCentrale HalVariërend per evenement

Elke eetgelegenheid in het stadion zorgt voor een geweldige ervaring. Bezoekers genieten van de sport en heerlijk eten. De Excelsior Stadion faciliteiten en catering worden steeds beter. Zo heeft iedereen een geweldige tijd.

Excelsior Stadion uitvak: Informatie voor de bezoekende fans

Het Excelsior Stadion heet elk jaar duizenden fans welkom. Het uitvak is speciaal voor bezoekende fans uitgerust. Het zorgt voor een fijne en veilige ervaring tijdens de wedstrijd. Hier is belangrijke info over het uitvak:

  • Capaciteit van het uitvak
  • Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers
  • Informatie over de veiligheidsvoorschriften
  • Faciliteiten zoals toiletten en catering

De entree van het excelsior stadion uitvak is zo gemaakt dat bezoekers alles goed kunnen zien. Zo kunnen zij hun team goed aanmoedigen.

FaciliteitBeschikbaarheid
ToilettenJa
CateringBeperkt
RolstoeltoegankelijkheidJa
VeiligheidsvoorschriftenStreng

Voor meer faninformatie, zoals tickets kopen en details over evenementen, ga naar de officiële website. Daar staan ook updates over beleid of faciliteiten voor het uitvak.

Geplande Evenementen en Wedstrijden in Excelsior Stadion

Het Excelsior Stadion in Rotterdam is het hart van sport en vermaak. Het is altijd vol met spannende wedstrijden en evenementen. Voetbalfans en liefhebbers van evenementen vinden hier altijd iets interessants.

Wil je de nieuwste info over evenementen in Excelsior Stadion? Check dan de officiële kanalen. Zo blijf je op de hoogte van alle wedstrijden en schema’s. Het stadion zorgt dat je makkelijk je bezoek kunt plannen.

Denk je erover om het Excelsior Stadion te bezoeken? Belangrijk is om te weten wat er gebeurt en wanneer. Elk evenement biedt iets unieks dankzij de topfaciliteiten van het stadion. Blijf alert op aankondigingen en bereid je voor op een geweldige ervaring in Rotterdam!